Volg ons

Wifi op de Camping

Home - Wifi op de Camping

Heeft u geen goed WiFI signaal op uw camping? Wifi speelt een grote rol voor kampeerders. 75% van alle kampeerders neemt hun mobiel, tablet of laptop mee op vakantie. Geen wonder dat een Wifi verbinding met stipt op nummer 1 staat op de lijst van Kamperend Nederland.

Wifi is helaas niet meer weg te denken en is onmisbaar voor de kampeerder.
Zoals u al weet of gelezen hebt kunt u beter helemaal geen Wifi verbinding hebben dan een onstabiel netwerk. Waarom de Wifi op uw camping niet goed werkt kan meerdere redenen hebben, Wij komen graag bij u langs om het netwerk samen met u door te nemen en diverse metingen te doen en aan de hand van onze bevindingen krijgt u van ons een passend advies. Misschien kunnen we ook aan het huidige netwerk diverse aanpassingen doen, mits u hiermee akkoord gaat.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het Wifi netwerk op uw camping? Wij zijn totaalleverancier van WiFi en alles wat daarbij komt kijken. Wij nemen alle factoren hierin mee. Wij regelen de aanleg en onderhoud van begin tot eind. Van een betrouwbaar en veilig wifi netwerk tot het plaatsen van masten en straalzenders.

Wij nemen graag de tijd voor u en bieden u een passend advies op maat. Wij zijn Wifi specialisten en geen dure verkopers. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Neem gerust contact op voor een afspraak. Wij zijn u graag tot uw dienst.

SITEBAR

Dit is een test